Olemme yrittäjälähtöinen brändi-, markkinointi- ja mainostoimisto. Sijaintimme on Helsinki, mutta palvelemme yrityksiä ja järjestöjä kautta koko Suomen. Tehtävämme on kasvattaa myyntiäsi ja tehdä brändistäsi vetovoimainen. Kasvu ja vetovoima luodaan tehokkaimmin yksinkertaisilla ja vaikuttavilla ratkaisuilla. Tähän me uskomme.

5 syytä valita Funkkis:

1. TARJOAMME SINULLE LUOVAA ASIANTUNTEMUSTA JA NÄKEMYSTÄ

Saat meiltä luovaa osaamista, joka on sekä relevantilla tavalla erilaistavaa kuin käytännön arjen käyttötilanteetkin kestävää. Meidät on palkittu useissa mainosalan kansallisissa ja kansainvälisissä kilpailuissa. Kilpailumenestys ei ole kuitenkaan ollut meille itsetarkoitus, vaan seuraus asiakastyömme korkeasta luovasta tasosta ja tuloksekkaasta brändin ja markkinoinnin rakentamisesta.

Katso täältä työnäytteitämme

2. SAAT MEISTÄ SITOUTUNEEN KUMPPANIN

Tarjoamme sinulle brändin hallinnan ja markkinoinnin strategista luovan suunnittelun kumppanuutta, jossa sitoudumme tavoitteisiisi ja liiketoimintasi tehostamiseen. Näkemyksen ja korkean palveluasenteen lisäksi saat meistä sitoutuneen ja intohimoisen kumppanin, joka aidosti tahtoo tehdä tuloksekasta työtä ja parasta mahdollista jälkeä.

Katso täältä työnäytteitämme

3. MEILLÄ ON LAAJA TOIMIALAKOKEMUS

Työskentelemme yli 20 vuoden kokemuksella ja olemme hankkineet osaamisemme työskentelemällä laaja-alaisesti sekä suurten että pienten B2C- että B2B –asiakkaiden kanssa -poissulkematta järjestömaailmaa. Funkkiksen toimialaosaaminen ja toimialakokemus kattaa 64 toimialaa, maa- ja pohjarakentamisesta lastenvaatteisiin. Senpä vuoksi olemme nopeita, eikä aikaa tuhlaannu asioiden opetteluun vaan keskitymme heti kättelyssä sinun liiketoimintasi kehittämisen kannalta kriittisten asioiden ratkaisemiseen.

Katso täältä työnäytteitämme

4. ET MAKSA TURHASTA

Valitsemme asiantuntijat ja tekijät aina asiakkaan tarpeen mukaan. Näin toimien saat yhteistyöstä kanssamme sekä laadullista lisäarvoa että kustannussäästöjä. Perinteisesti mainos- ja bränditoimistot tarjoavat virkatyöaikaansa ja kakkostiiminsä suunnitteluosaamiseen sidottua projektia, joka on kuitenkin kustannuksena asiakkaalle korkea, johtuen toimiston kiinteistä kuluista. Meillä ei ole raskasta kulurakennetta kannettavanamme. Tehtävämme on keskittyä tehokkaasti sinun liiketoimintaasi ja luoda sille kasvua.

Katso täältä työnäytteitämme

5. RAKENNAMME KANSSASI YHTEISTYÖTÄ

Kuuntelemme asiakastamme. Vain näin toimien voimme luoda asiakasymmärrystä ja sen myötä tarjota sinulle kovan luokan näkemystä ja asiantuntemusta. Me emme tarjoa patenttiratkaisuja, vaan syvennymme perusteellisesti juuri sinun tarpeisiisi. Emme tule luoksesi ego edellä, vaan tarjoamme sinulle aitoa kumppanuutta, rehellistä läsnäoloa, suoraselkäisyyttä ja avointa keskustelua – sekä erinomaista tavoitettavuutta käytännön arjessa.

Katso täältä työnäytteitämme


 

MITÄ ASIAKKAAMME SANOVAT MEISTÄ?

"Funkkis on ammattitaitoinen ja mutkaton kumppani, jolla on poikkeuksellinen kyky toimia samaan aikaan tehokkaasti ja luovasti.

Meille on erittäin tärkeää, että brändi- ja markkinointitoimisto pystyy näkemään markkinoinnin toimintakentän kokonaisvaltaisesti. Vastuunottaminen, kyky reagoida muutoksiin sekä tapa toimia erilaisten sidosryhmien kanssa on myös asioita, joihin kiinnitimme huomiota yhteistyökumppanin valinnassa.

Funkkis on vahvan brändi- ja markkinointiosaamisen lisäksi hyvin johdonmukainen ja asioita eteenpäin vievä kumppani. Aiemmin meillä meni paljon aikaa useiden markkinointi- ja palvelutuottajien ohjaamiseen ja markkinointiprojektien johtamiseen. Olemme lyhyessä ajassa huomanneet, että voimme luottaa Funkkiksen kykyyn johtaa eri markkinointihankkeita.

Erityinen kiitos Samille, joka on mukava, idearikas ja huumorintajuinen henkilö. Olemme olleet hyvin tyytyväisiä tähän astisiin tuloksiin. Voin suositella Funkkista yhteistyökumppanina!"

TERO KAUHANEN
CEO, Webscale Oy
webscale.fi

”Olemme tehneet tuloksekasta yhteistyötä Funkkiksen kanssa nyt viisi vuotta. Yhteistyö on säästänyt meiltä paljon aikaa ja stressiä ja parhaimmassa tapauksessa myös rahaa.

Erityisen tärkeää meille on brändin rakentaminen, sillä yhdistyimme toisen tärkeän terveysjärjestön kanssa vuonna 2017 ja tunnistettavan, mutta uudenlaisen mielikuvan rakentaminen on ollut tärkeää. Kaikki materiaalit, ulkoasut yms. on täytynyt suunnitella tukemaan tätä ja siinä Funkkis on ollut loistava kumppani auttaen huomioimaan kaikki eri elementit, myös ne mitä itse emme huomioineet mukaan työlistalle. Työn jälki on myös erinomaista ja mitään emme ole palauttaneet etteikö se toimisi.

Funkkis on meille kuin yksi työtoveri, kuuntelee, ideoi ja joustaa, ei ole ollut sellaista tilannetta, etteikö myös akuutit tilanteet olisi työstetty ripeästi kuntoon. Sami on loistotyyppi!”

NIKI MALMROS
Kumppanuus- ja viestintäjohtaja,
Allergia-, Iho- ja Astmaliitto ry
Katso täältä työnäytteitämme

”Funkkis oli erittäin hyvä yhteistyökumppani. Projekti osoittautui ennakoitua työläämmäksi. Jouduimme organisaationa prosessiin, jossa tutkimme yrityksenä keitä olemme ja mitä osaamme, ja sen pohjalta sitten kirkastimme viestintäämme. Lopputulos ylitti odotuksemme. Brändiuudistus sekä uudet verkkosivut onnistuivat mainiosti.

Iso kiitos kuuluu Samille, joka piti homman kasassa ja sai potkittua meitä eteenpäin, jotta projekti saatiin onnistuneesti myös päätökseen. Voin suositella Funkkista!”

KIMMO ANNALA
CEO, STM Infra Oy
stminfra.fi

”Funkkis hoiti homman alusta loppuun tehokkaasti ja aikataulussa. Rautaista ammattitaitoa! - Eikä tästä yrityksellemme tärkeästä kehityshankekokonaisuudesta olisi tullut mitään ilman Funkkiksen järjestämää silmiä avaavaa brändiworkshoppia.

Vahva suositus!”

TEEMU VANNESLUOMA
Toimitusjohtaja, Van & Poika Oy
autovan.fi

”Yhteistyö Funkkiksen kanssa on aina yhtä miellyttävää, ammattimaista ja vuorovaikutuksellista. Organisaatioomme ja toimeksiantoihimme perehtyminen on ollut erittäin perusteellista ja suunnittelussa on tavoitettu hyvin kulloinenkin tarpeemme. Lopputuloksena on ollut viestintää, joka on aina kuhunkin käyttötilanteeseen sopivaa, idearikasta ja vaikuttavaa.

Voimme lämpimästi suositella Funkkista yhteistyökumppaniksi.”

EIJA SORVARI
Toimitusjohtaja, Miina Sillanpään Säätiö sr.
miinasillanpaa.fi

”Funkkiksen tekemä brändistrategia avasi Sungloben liiketoiminnalle tärkeitä solmukohtia. Nyt tiedostamme selkeämmin sen, millaisen kokemuksen haluamme Sungloben herättävän asiakkaissamme. Lisäksi saimme ikään kuin kaupan päälle valmiit suuntaviivat palvelukanaviemme painotuksiin. Funkkiksen tekemä työ oli todella analyyttistä ja suoraviivaisen tehokasta.”

JORMA KNUUTINEN
Toimitusjohtaja, Sunglobe Oy
Katso täältä työnäytteitämme

”Funkkis ymmärsi nopeasti tarpeitamme ja tavoitteitamme. Saimme Funkkikselta kampanjaidean, jonka halusimme toteuttaa, vaikkakin jouduimme supistamaan sitä alkuperäistä pienimuotoisemmaksi. Toteutusvaihe oli meille tosi helppo; saimme sähköisesti hyväksyttäväksi ja kommentoitavaksi eri vaiheet ja lopputulos tuli täsmällisesti ja ajallaan, sovitun hintaisena.

Olemme tyytyväisiä Funkkiksen luovaan laatuun. Funkkis ideoi tavoitteisiimme sopivan kampanjamateriaalin, jossa on yksinkertainen, mutta hauska visuaalinen idea.

Tämä oli ensimmäinen yhteistyömme, josta jäi erittäin positiivinen kuva."

ANNELI PUHAKKA
Viestintäpäällikkö, Kehitysvammaliitto ry
Katso täältä työnäytteitämme

”Laajentaessamme yrityksemme toimintaa halusimme samalla päivittää brändiämme vastaamaan myös uutta asiakaskuntaa. Funkkis ja Sami otti toimeksiannon innolla vastaan ja haastoi meidät vielä rohkeampiin muutoksiin. Lopputulos oli yli odotustemme ja juuri sitä, mitä loppujen lopuksi tarvittiin. Logomme ja kaikki markkinointimateriaali uusittiin sekä määriteltiin mainonnan linjaus.

Funkkis suunnitteli meille aivan uudet ja upeat nettisivut (olemme muuten saaneet niistä erittäin paljon kiitosta !) Olemme hyvin onnellisia, että valitsimme Funkkiksen luotsaamaan meidät tämän muutoksen läpi.

Lopputulos on mielestämme ollut loistava. Suosittelen Funkkista lämpimästi!”

EVA WUITE
CEO, Garden Living Oy
gardenliving.fi


OTA YHTEYTTÄ

Jos haluat jättää tarjouspyynnön, kysyä neuvoa tai tietää Funkkiksesta lisää, niin ota yhteyttä vaikka heti.
Kerromme mielellämme projekteistamme, osaamisestamme ja yhteistyömahdollisuuksista.
Vastaamme yhteydenottopyyntöön 24 tunnin sisällä.

SOITA

050 388 8746

LAITA VIESTIÄ

funkkis@funkkis.fi