Jos haluat jättää tarjouspyynnön, kysyä neuvoa tai tietää Funkkiksesta lisää, niin ota yhteyttä vaikka heti. Kerromme mielellämme projekteistamme, osaamisestamme ja yhteistyömahdollisuuksista.


 

SAMI FUNKENS

Toimitusjohtaja, perustaja
050 388 8746
sami@funkkis.fi

MARKKU MÄENPÄÄ

Brändi- ja retail-strategi
050 310 0651
markku@qna.fi

SAMI EZZAT-AGHA

Art Director, some-asiantuntija
050 917 9952
sami@peoples.fi


 

5 syytä, miksi sinun kannattaa valita Funkkis brändi-, markkinointi- ja mainostoimistoksi:

1. TARJOAMME SINULLE LUOVAA ASIANTUNTEMUSTA JA NÄKEMYSTÄ

Saat meiltä luovaa brändin hallinnan ja markkinoinnin osaamista, joka on sekä relevantilla tavalla erilaistavaa kuin käytännön arjen käyttötilanteetkin kestävää. Meidät on palkittu useissa markkinoinnin ja mainosalan kansallisissa ja kansainvälisissä kilpailuissa. Alan kilpailumenestys ei ole kuitenkaan ollut meille itsetarkoitus, vaan seuraus asiakastyömme korkeasta luovasta tasosta ja tuloksekkaasta brändin ja markkinoinnin rakentamisesta.

2. SAAT MEISTÄ SITOUTUNEEN KUMPPANIN

Tarjoamme sinulle brändin rakentamisen ja markkinoinnin luovan suunnittelun kumppanuutta, jossa sitoudumme tavoitteisiisi ja liiketoimintasi tehostamiseen. Kokemuksen näkemyksen ja korkean palveluasenteen lisäksi saat meistä sitoutuneen ja intohimoisen kumppanin, joka aidosti tahtoo tehdä tuloksekasta työtä ja parasta mahdollista jälkeä.

3. MEILLÄ ON LAAJA TOIMIALAKOKEMUS

Työskentelemme yli 20 vuoden kokemuksella ja olemme hankkineet osaamisemme työskentelemällä laaja-alaisesti sekä suurten että pienten B2C- että B2B –asiakkaiden kanssa -poissulkematta järjestömaailmaa. Funkkiksen toimialaosaaminen ja toimialakokemus kattaa 64 toimialaa, maa- ja pohjarakentamisesta lastenvaatteisiin. Senpä vuoksi olemme nopeita, eikä aikaa tuhlaannu asioiden opetteluun vaan keskitymme heti kättelyssä juuri sinun yrityksesi ja liiketoimintasi kehittämisen kannalta kriittisten asioiden ratkaisemiseen.

Olemme luoneet brändikokemuksia ja tuloksellista markkinointia mm. näillä toimialoilla: Ammatillinen koulutus, autokauppa, eläkevakuuttaminen, elintarviketuotanto, energian tuotanto, energiapalvelut, henkilöstökonsultointi, infrarakentaminen, IT-ala, järjestöt, kodinkoneiden ja viihde-elektroniikan myynti, konevuokraus, kotimaan matkailu ja sen edistäminen, lääketukkukauppa, lakiasiat, langattoman verkon hallinta ja palvelut, lastenvaatteet, lehdet ja uutispalvelut, leivän valmistus; tuoreiden leivonnaisten ja kakkujen valmistus, lentoliikenne, liikejuridiikka, liikenne- ja viestintäministeriön hallinnonala, liikennöinti liikkeenjohdon konsultointi, logistiikka, maa- ja pohjarakentaminen, maisemanhoitopalvelut, matkailu- ja ravitsemiskauppa, matkanjärjestäjien toiminta, media, metalliteollisuus, metsäteollisuus, mobiiliverkot, musiikkituotanto, nosto- ja siirtolaitteiden valmistus, ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus, ohjelmistokehitys- ja konsultointi, painopalvelut, päivittäistavarakauppa, päivittäistavarakauppa, pankki ja vakuutus, paperin, kartongin ja pahvin valmistus, perintä- ja luottotietopalvelut, rahoituspalvelut, posti-, jakelu- ja kuriiritoiminta, postin yleispalvelut, puutarhatyöt, pihatyöt, rahapelit, rakennusala, rakennustuotteet, sähkön kauppa, sosiaalihuollon avopalvelut, suunnittelupalvelut talonrakentaminen, talotekniikka, tavarankuljetus, televisio-ohjelmien tuottaminen ja lähettäminen, teollisuuden konetyökalut, teollisuuden palvelut, tietokoneiden ja niiden oheislaitteiden korjaus, tietoliikennepalvelut, turvallisuuspalvelut, ulkomainonta, urheiluseurat, vaatteiden tukkukauppa, verkkoinfrastruktuuri, yhdistykset, yhdyskuntasuunnittelu, yksityiset turvallisuuspalvelut ja ympäristöpalvelut.

4. ET MAKSA TURHASTA

Valitsemme suunnittelijat, asiantuntijat, teknisen tuotannon, valokuvaajat, painot, brändituotteiden tekijät jne. aina sinun tarpeidesi mukaan. Näin toimien saat yhteistyöstä kanssamme sekä laadullista lisäarvoa että kustannussäästöjä. Perinteisesti mainos- ja bränditoimistot tarjoavat virkatyöaikaansa ja kakkostiiminsä suunnitteluosaamiseen sidottua projektia, joka on kuitenkin kustannuksena asiakkaalle korkea, johtuen toimiston kiinteistä kuluista. Meillä ei ole raskasta kulurakennetta kannettavanamme. Tehtävämme on keskittyä tehokkaasti sinun liiketoimintaasi ja luoda sille kasvua.

5. RAKENNAMME KANSSASI YHTEISTYÖTÄ

Kuuntelemme asiakastamme. Vain näin toimien voimme luoda asiakasymmärrystä ja sen myötä tarjota sinulle kovan luokan kaupallista näkemystä ja asiantuntemusta. Me emme tarjoa patenttiratkaisuja, vaan syvennymme perusteellisesti juuri sinun tarpeisiisi. Emme tule luoksesi ego edellä, vaan tarjoamme sinulle aitoa kumppanuutta, rehellistä läsnäoloa, suoraselkäisyyttä ja avointa keskustelua – sekä erinomaista tavoitettavuutta käytännön arjessa.

Katso täältä työnäytteitämme

Ota rohkeasti yhteyttä: