Tuumasta toimeen – Uudet verkkosivut ennen kesälomia

Katsotaanpa miksi verkkosivuston päivitys on niin tärkeää ennen kesälomia. Kesälomakauden lähestyessä monet yritykset hiljentävät toimintaansa tai ainakin hidastavat vauhtia. Tämä tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden päivittää verkkosivusto ja varmistaa, että se on valmis tehokkaaseen toimintaan lomakauden jälkeen. Uudistettu verkkosivusto houkuttelee uusia asiakkaita ja pitää nykyiset asiakkaat kiinnostuneina.

Sitten, käytännön näkökulmaan. Aikaa ja resursseja säästävä lähestymistapa verkkosivuston suunnitteluun ja toteuttamiseen on avain onnistumiseen. Tässä muutamia vinkkejä, kuinka saavuttaa tehokkuutta ja samalla taata laadukas lopputulos:

  1. Kirkas suunnitelma alusta alkaen: Aloita projektisi selkeällä suunnitelmalla. Määrittele tavoitteet, kohdeyleisö ja toiminnallisuudet, joita haluat verkkosivustollesi. Tämä auttaa pitämään projektin raiteilla ja vähentää ajanhaaskausta.
  2. Hyödynnä ammattilaisten osaamista: Älä epäröi pyytää apua ammattilaisilta. Ulkoista suunnittelu ja toteutus ammattilaisille, jotka ovat kokeneita ja tehokkaita työssään. Tämä voi säästää aikaa ja varmistaa, että lopputulos vastaa odotuksiasi.
  3. Tehokas projektinhallinta: Pidä projektisi hallinnassa käyttämällä tehokkaita projektinhallintatyökaluja. Aikatauluta tehtävät ja varmista, että kaikki osapuolet ovat selvillä omista vastuistaan ja aikatauluistaan.
  4. Jatkuva iterointi ja testaus: Käytä ketterää kehitysmenetelmää ja iteroi verkkosivustoa jatkuvasti. Testaa erilaisia ratkaisuja ja kerää tarvittaessa palautetta käyttäjiltä varmistaaksesi, että lopputulos vastaa tarpeitasi ja odotuksiasi.

 

Sitten, ihan lyhyesti sprintistä verkkosivustouudistusprojektissa:

Sprint verkkosivustouudistuksessa viittaa lyhyeen ajanjaksoon, yleensä 1-4 viikkoon, jona tiimi keskittyy tiiviisti tiettyihin tehtäviin tai tavoitteisiin. Sprintit ovat osa ketterää kehitysmenetelmää, kuten Scrumia, ja niitä käytetään organisoimaan työtä, jakamaan tehtäviä ja saavuttamaan selkeät välitavoitteet projektille.

Verkkosivustouudistuksessa sprintit voivat esimerkiksi sisältää suunnittelun, sisällöntuotannon, visuaalisen suunnittelun, teknisen toteutuksen tai testauksen vaiheita. Jokainen sprintti alkaa sprintin suunnittelulla, jossa tiimi määrittelee tavoitteet ja tehtävät sprintille, ja päättyy sprinttikatsaukseen, jossa tiimi tarkastelee saavutettuja tuloksia ja arvioi projektin etenemistä.

Sprintit mahdollistavat tehokkaan ja joustavan työskentelyn, koska ne rajaavat työn tiettyyn ajanjaksoon ja auttavat tiimiä keskittymään olennaisiin tehtäviin. Lisäksi sprintit mahdollistavat nopean palautteen keräämisen ja tarvittaessa reagoinnin muutoksiin projektin edetessä.

Yhteenvetona, tuumasta toimeen ja sprinttiin -asenne on avain menestykseen verkkosivuston päivityksessä ennen kesälomia. Tehokkuus ja aikaresurssien säästäminen ovat keskeisiä tekijöitä saavuttaessa laadukas lopputulos kustannuksiltaan keveimmällä tavalla. Muista pitää suunnitelma selkeänä ja hyödyntää ammattilaisten osaamista.

Tehokkuus ja aikaresurssien säästäminen ovat avainasemassa saavuttaaksesi parhaan laadun kustannuksiltaan kevyimmällä tavalla.

Ota reippaasti yhteyttä. Laitetaan yrityksenne sivusto kuntoon vielä ennen kesälomia!

Sami Funkens

Perustaja, Funkkis Oy
050 388 8746
sami@funkkis.fi